Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Glitter lips.. Αυτά τα χείλη θα "φορέσεις" σήμερα στο ρεβεγιόν!

Χρόνια πολλά! Χρόνια ευτυχισμένα, λαμπερά, δημιουργικά, ερωτευμένα, ονειρεμένα!

Θα ευχηθώ αυτό που όλοι το θεωρούμε δεδομένο και το ξεχνάμε: Υγεία!

Υγεία σε όλους και για τα υπόλοιπα, αν υπάρχει καλή διάθεση και όρεξη, θα γίνουν όλα!!

Ένα υπέροχο 2017 να έρθει σε όλους μας!



Και ύστερα από αυτήν την μικρή αλλά ουσιαστική εισαγωγή, ας περάσουμε στο θέμα μας!

Η μέρα σήμερα, ή μάλλον καλύτερα η νύχτα είναι γιορτινή! Όλο και κάπου θα πας.. Θα είναι σε κάποιο ωραίο μαγαζί με σούπερ πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, θα είναι στα μπουζούκια (ελα στη Ελλάδα είμαστε), θα είναι στο σπίτι του φίλου σου (χμμ..), θα είναι στο σπίτι των φίλων σου που κάνουν ρεβεγιόν, θα είναι στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά;; Ε κάτι θα κάνεις..

Και μπορεί φέτος οι αργίες να μην ήρθαν όπως θέλαμε και να λέμε πως η Πρωτοχρονιά είναι ένα απλό Σαββατοκύριακο, έλα όμως που δεν είναι!!

Το σημερινό βράδυ είναι το τέλος μιας χρονιάς και η αρχή μιας νέας! Γι αυτό καλό θα ήταν να μην το δεις σαν μια απλή έξοδο και να δώσεις μια έξτρα ενέργεια, έτσι για να μπει με καλύτερη διάθεση αυτή η χρονιά..

Κάνε την αρχή και φτιάξε τη διάθεσή σου με ένα λαμπερό μακιγιάζ! Πως θα δώσεις λάμψη;

Η λύση είναι στο glitter.. ¨Εχουμε συνηθίσει να έχουμε glitter στα νύχια, στα μάτια, αλλά όχι στα χείλη.. Ε ήρθε η ώρα να πάρουν και αυτά λίγη λάμψη.

Δες τι εννοώ και αμέσως μετά θα σου πω και πως θα το πετύχεις εύκολα και απλά!
















 Δεν είναι πανέμορφο και συνάμα κομψό και λαμπερό; Διάβασε τα παρακάτω tips για να το φορέσεις σωστά και να έχει το μακιγιάζ σου σίγουρη επιτυχία:

  1. Καταλαβαίνεις ότι το glitter είναι κομψό αλλά μπορεί να γίνει και πολύ επικίνδυνο, στα όρια του κίτς! Εφόσον θα βάλεις glitter στα χείλη και θα δώσεις έμφαση εκεί, θα περιορίσεις τα μακιγιάζ στα υπόλοιπα σημεία.. Με μία μάσκαρα, ωραία φρύδια και ένα ωραίο ρουζ στα μαγουλάκια σου θα είσαι υπέροχη! Μην κάνεις υπερβολές!!
  2. Φρόντισε τα χείλη σου.. Κάνε ένα σκράμπ με λίγή ζάχαρη ή κανέλα και μέλι. Χρησιμοποίησε σαν βάση ένα καλό ενυδατικό lip balm για να είναι μαλακά και ζουμερά.
  3. Είναι η ώρα για τη βάση κραγιόν. Χρησιμοποίησε μια κόκκινη απόχρωση και ένα κραγιόν πιο ενυδατικό ώστε να κάτσει πιο εύκολα το glitter πάνω.
  4. Ήρθε η ώρα για το glitter.. Πάρε ένα πινελάκι και βούτα το σε ότι σκιά με glitter έχεις. Το ιδανικό θα ήταν κόκκινη αλλά μπορείς να παίξεις και με χρυσή ή και πιο μεταλιζέ. Εφάρμοσε προσεκτικά και ταμποναριστά το glitter στα χείλη. Μην βάλεις πολύ ποσότητα στο πινέλο. Λίγο λίγο..
  5. Σε περίπτωση που το παρακάνεις, υπάρχει λύση! Πάρε ένα σελοτέιπ και αφαίρεσε όση ποσότητα πρέπει και θα είσαι μια χαρά!

Το τελευταίο και σημαντικότερο tip είναι το εξής:

Μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελό σου γιατί σου πάει!!

Να περάσεις υπέροχα και μοναδικά!
Καλή χρόνια να έχουμε!

Σε φιλώ,
Πανωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου