Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εύκολη πάστα φλώρα με σπιτική μαρμελάδα από μήλα by Akis Petretzikis!

Ήταν απογευματάκι και ήθελα ένα γλυκάκι.. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι όμως που θα έχω όλα τα υλικά σπίτι γιατί που όρεξη να βγεις έξω να ψωνίζεις.. Έτσι λοιπόν μου ήρθε στο μυαλό η πάστα φλώρα που είχε φτιάξει ο Άκης στο Πρωινό μου. Τα υλικά είναι πολύ απλά και για καλή μου τύχη τα είχα όλα σπίτι. Η πάστα φλώρα θέλει μαρμελάδα. Αν έχετε έτοιμη, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά. Βάζετε ότι έχετε! Αν δεν έχετε όμως και έχετε μήλα σπίτι σας, που είναι και η εποχή τους, μπορείτε να φτιάξετε μια εξαιρετική και εύκολη μαρμελάδα μήλου! Η συνταγή θα φανεί μέσα από τις εικόνες..

Αρχικά ξεκινήστε με τη μαρμελάδα:





























Και πάμε για τη ζύμη μας!









Ώρα για "στρώσιμο"..


Να σημειώσουμε ότι πριν την ψήσουμε, την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα!
Ψήνουμε στους 180 για 30 με 40 λεπτά αναλόγως το φούρνο, μέχρι να ροδίσει η πάστα φλώρα.
Να την......





Μμμμ, δεν φαίνεται πολύ νόστιμη;; Μα είναι!! Μπορείτε να δείτε την εκτέλεση της συνταγής και εδώ!

Σας φιλώ γλυκά,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου