Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Πολλές φορές θα σας έχει συμβεί να έχετε ξεμείνει από σαμπουάν ή κρέμα μαλλιών και να ψάχνετε τελευταία στιγμή παλιά δειγματάκια από ξενοδοχεία (όλοι τα κρατάμε ;) )! Σε περίπτωση που σας ξανασυμβεί, υπάρχουν δύο καταπληκτικές εναλλακτικές με προϊόντα που όλου έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας μας, τα οποία είναι  και αποτελεσματικά αλλά και ευεργετικά για την υγεία των μαλλιών μας!

Αντί για σαμπουάν χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα:
Χρησιμοποιήστε σόδα μαζί με λίγο σαμπουάν ή μαζί με πράσινο σαπούνι ή και στην ανάγκη μόνο του και λουστείτε κανονικά. Η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στα μαλλιά. Είναι απαλή με τα μαλλιά, είναι το ασθενέστερο αλκαλικό και καθαρίζει τα μαλλιά από τα συσσωρευμένα χημικά χωρίς να τα καταστρέφει. Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, υπολείμματα λακ και προϊόντων styling και ότι άλλο βαραίνει τα μαλλιά μας, αφήνοντάς τα καθαρά και λαμπερά!



Αντί για κοντίσιονερ χρησιμοποιείστε λευκό ξύδι:
Ναι κι' όμως.. Όλες οι γιαγιάδες το κάνανε παλιά και κάτι ξέρανε! Αυτή η απλή αλλά αποτελεσματική λύση θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε όλα τα συνήθη προβλήματα που συσσωρεύονται στην τρίχα όπως νωθρότητα, θαμπάδα κλπ. Δοκιμάστε το 1-4 φορές τον μήνα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Στην ουσία όλα αυτά λειτουργούν σαν αναζωογονητικές μάσκες για τα μαλλιά ενώ παράλληλα καθαρίζονται..

Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:



ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΦΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου