Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΕΦΤΑ ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ!

Η επίπεδη κοιλιά είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε.  Το περιττό λίπος στην κοιλίτσα και τα πρηξίματα δυσκολεύουν την καθημερινότητα είτε στην επιλογή των ρούχων είτε διότι δεν αισθανόμαστε άνετα.. Η επίπεδη κοιλιά είναι δύσκολο να την αποκτήσεις.. Υπάρχουν όμως κάποιες μαγικές τροφές που είναι εξαιρετικοί σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή!
Πάμε να δούμε μία προς μία ποιες είναι αυτές:


  1. Πράσινο τσάι: Το μυστικό βρίσκεται στις κατεχίνες, φυσικά αντιοξειδωτικά του τσαγιού, που σύμφωνα με έρευνες συμβάλλουν στην μείωση του σπλαχνικού κοιλιακού λίπους.
  2. Τρόφιμα ολικής αλέσεως: Διαθέτουν αυξημένη περιεκτικότητα σε σύνθετους υδατάνθρακες που σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες δεν προκαλούν απότομες αλλαγές στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και μειώνουν τον ρυθμό λιπογένεσης.
  3. Φρούτα και λαχανικά: Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που καταπολεμούν την δυσκοιλιότητα η οποία είναι εχθρός της επίπεδης κοιλιάς.
  4. Πουλερικά, αυγά, κρέας: Δεν προκαλούν φούσκωμα και αίσθημα κορεσμού. Ωστόσο προσέξτε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Μια φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά.
  5. Ψάρι και ανάλατοι ξηροί καρποί: Τα ψάρια έχουν συνδυαστική δράση της πρωτεΐνης και των ω-3 λιπαρών οξέων που βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία βοηθά στην ενυδάτωση των μυών και τη μείωση του λίπους της κοιλιάς. Για τους ίδιους λόγους, καλό είναι να τρώμε καθημερινά 30 γρ. ανάλατους ξηρούς καρπούς. 
  6. Καρυκεύματα και μπαχαρικά: Δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό αυξάνοντας την παραγωγή θερμότητας και ανεβάζοντας τις καύσεις για περίπου 20 λεπτά μετά την κατανάλωσή τους.
  7. Γιαούρτι: Η κατανάλωση γιαουρτιού με προβιοτικά βελτιώνει την εντερική λειτουργία και μειώνει το φούσκωμα στην κοιλιά. 

Τι χρειάζεται λοιπόν; Λίγη άσκηση και προσαρμογή της διατροφής με βάση αυτές τις τροφές!

Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου